Pudderfest i Breheimen!

11. til 13. mars 2022
18. til 20. mars 2022
Voksne, Ungdom, Fjellsportinteresserte
Fellestur, Skitur, Randonee, Skogskjøring, Rundhaugen, Skiglede, Randonne, Topptur
Sota Sæter, Den Norske Turistforening , DNT Oslo og Omegn , Explore Skjåk
Breheimen med Jostedalsbreen (se kart)

Pudderfest i Breheimen med Explore Skjåk

Er du ny på randonnée eller bare digger skikjøring generelt, da har du muligheten til å bli med vår kjentmenn på en variert skitur via fjell og skog.

Turen krever at man har eget randonnée, splitboard eller Telemark utstyr, inkl. feller.

Turen er middels krevende.

Annkomst til Sota Sæter DNT fra Oslo: Vy expressbuss rute 146 Fra Oslo bussterminal til Dønnfoss i Skjåk. Avreise fra Oslo busterminal kl 10.22 ankomst Dønnfoss/ Skjåk kl 17.17. Vår minibuss står klar ved bussplassen og frakter dere det siste stykke in til Sota Sæter DNT.

Avreise kl: 11.30 til Dønnfoss. Der kan man ta bussen direkte til oslo Bussterminal.

Husk og bestill billet i tide!

Pris Medlem: 3899,-

Pris Ikke medlem: 4599,-

Pakken inneholder kjentmann Lørdag/ Søndag, 2 overnattinger på Sota Sæter DNT inkl. tre-retters middag fredag og 5-retters sotmeny på lørdag, frokost (begge dagene) og niste.

Eventuell forfriskninger og leie av skredsøker (sender/mottaker), søkestang og spade kommer i tillegg.

Påmelding til sota@dntoslo.no

Husk antall deltakere og tur navn (Pudderfest i Breheimen)

For ytterlige spørsmål kontakt Sota Sæter DNT på mail sota@dntoslo.no eller telefon +47 478 15 977

Pudderfest i Breheimen!