Brettspillhelg i Marka (18-35)

5. november kl. 17:30
7. november kl. 14:00
Fellestur, Fottur, Dntung, Lillomarka, Hyttetur
DNT ung Oslo, DNT Oslo og Omegn , DNT ung Oslo
Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

DNT-ung inviterer til brettspillhelg på Fjellvang første helgen i november.

Fjellvang har to langbord og en sofakrok med et mindre bord, slik at det er god plass til å spille mange ulike spill i løpet av helgen. Her blir det noe for enhver smak, og vi håper å kunne by på både strategispill, kortspill, partyspill og quiz!

DNT stiller med et lite utvalg brettspill, partyspill og kortstokker. Deltakere oppfordres til å ta med spill de selv liker og som de vil lære bort til andre. Skriv hvilke spill du kan ta med deg i påmeldingen, så organiserer turlederne det slik at ikke flere tar med de samme spillene.

Fredag (ca 3 km):

Vi møtes på Oslo S klokken 17.30 under den store tavla og går sammen til toget. Toget går klokken 17.42, og vi går av på Snippen stasjon. Herfra er det en kort tur opp til Fjellvang. Turlederne organiserer felles middag ved ankomst. På kvelden blir vi bedre kjent og koser oss med brettspill.

Lørdag (10-20 km,):

Vi tar en rolig morgen før vi legger ut på rundtur i Lillomarka. Vi ser an været, og tilpasser turen deretter. Vi tenner bål og spiser lunsj ute, hvis været tillater det.

Tilbake på Fjellvang lager vi felles middag, og tilbringer resten av kvelden med brettspill og hygge foran peisen.

Søndag: (ca 3 km)

Etter frokost og utsjekk fra hytta så rusler vi ned til Snippen hvor vi avslutter turen. Vi må sjekke ut senest 14.00 fra hytta.

Deltakere:

Pris:

Deltakere som er medlemmer i DNT: 250 kr

Deltakere som IKKE er medlem i DNT: 350 kr

Prisen dekker overnatting to netter, og middag og litt kveldskos til fredag og lørdag.

Deltakere må selv ta med egen mat til frokost til lørdag og søndag. Hvis det blir igjen noen penger igjen fra matbudsjettet blir dette returnert tilbake etter turen.

Vanskelighetsgrad:

Annet:

Deltakere må ha med mat og snacks til egen frokost og lunsj, og lakenpose/sovepose til overnattingen. Fjellvang har både dyner og puter.

Vi anbefaler å lese gjennom DNT sin pakkeliste for sommerfjellet for å få med seg det viktigste: https://inspirasjon.ut.no/fjellvett-sikkerhet-utstyr/pakkeliste-for-sommerturen/100776

Brettspillhelg i Marka (18-35)

DNT-ung inviterer til brettspillhelg på Fjellvang første helgen i november. Vi legger opp til fine turer i Lillomarka og Nordmarka på dagtid, og brettspill og hygge foran peisen på kvelden.  ...

Turledere:

• Thomas Bølstad Martinsen