Historisk tur i Trandumskogen

Fellestur, Fottur, Historie
Ullensaker Turlag, DNT Oslo og Omegn
Akershus Øst (se kart)
Dette arrangementet er over!

Ullensaker Turlag inviterer til historisk tur i Trandumskogen. Her skjedde det under krigen en sterk og bitvis skremmende historie. Vi er så heldige at Sigrid Tveiten Roholt fra Ullensaker Museum blir med og guider oss i Trandumskogen.

Etter guidingen går turen gjennom Aurmoen Landskapsvernområde, bl.a. forbi Aurtjern hvor vi tar en rast og spiser matpakka vår. Denne runden vil gå på sti og veier. Noen steder kan det være ganske gjørmete, så ta på gode sko/støvler.

Det blir både interessant historiefortelling  og en tur i et fint skogsområde.

Veibeskrivelse: Fra Jessheim - kjør E6 nordover. Ta av ved skilt mot Hauerseter/Nordkisa og kjør Hauerseterveien vestover til Li. Følg derfra skilter mot Trandumskogen. Det er ca 15 km fra Jessheim.

Parkering/oppmøte: Parkeringsplassen ved Trandumskogen. Her vil turlagets beachflagg være satt opp.

Totalt vil turen være ca 3 - 4 km i lett terreng. Det vil være med tuledere.

Turen er gratis, men man må melde seg på!

Vi ønsker velkommen til sesongens siste tur!

Fotografering

Som deltaker på aktiviteter arrangert av DNT Ullensaker Turlag kan man bli tatt bilde av enten av turleder eller av andre deltakere. Disse bildene kan bli brukt til turlagets egne publikasjoner eller på våre nettsider. Hvis du vil reservere deg mot å bli tatt bilde av må du informere aktivitetsansvarlig om dette, helst når turen starter

Smitteråd

Din innsats gjør en forskjell. Følg anbefalingene. Få svar på spørsmålene dine på www.helsenorge.no

• Fortsett å vaske hender grundig. Har du ikke varmtvann og såpe tilgjengelig benytt håndsprit.
  • Hold deg hjemme dersom du føler deg syk.
  • Bruk papirlommetørkle. (Har du ikke det tilgjengelig, er det best å hoste i albuekroken.)
  • Slik tar vi vare på de mest sårbare blant oss.

Du kan begrense smitten – takk for at du bidrar! Din innsats gjør en forskjell.

Historisk tur i Trandumskogen

• Ingeborg Knutsdatter Gresaker