Trilletur til Ullevålseter

Fellestur

Dato
11. november kl. 10:30 - 13:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Babytur, Trilletur
Arrangører
Barnas Turlag Oslo og Omegn, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

En kort klassiker.

Turen fra Sognsvann til Ullevålseter er en av de mest brukte turløypene i Osloområdet. Vi møtes ved bommen på Sognsvann og følger grusveien på østsiden av vannet, passerer Svartkulp og tar så fatt på motbakkene i nordenden av vannet. Ved Store Åklungen passerer vi 60 grader nord. Vi klarer den siste kneika opp, og vel fremme på Ullevålseter tar vi en velfortjent matpause. Her er åpen kafé med godt utvalg, også varmmat. Vi går samme vei tilbake. Ca. 11 km t/r. Det er også mulig å gå hjem fra Ullevålseter langs Skjærsjøelva og ned til Hammeren, men bussene herfra til byen går ikke så ofte.  

Oppmøte: Bommen ved Toppidrettssenteret/utfartsparkeringen på Sognsvann kl. 10.30.

Off.kom.: T-bane 5 til Sognsvann.

Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Følg gjerne våre Facebook-sider: "Trilleturer med DNT Oslo og Omegn"

Barnas Turlag i DNT Oslo og Omegn arrangerer trilleturer i skog og mark hver onsdag hele året. Trilleturene er et gratis tilbud og åpent for alle, men vi oppfordrer alle til å melde seg inn for å bistå oss i vårt arbeid. Her kan du møte andre mødre og fedre i permisjon, få mosjon og være sosial. 
Turene går i forskjellige turområder over hele Oslo, og er en fin måte å bli bedre kjent med alle de fine trilleturmulighetene som finnes i nærområdet. Vi legger hovedsakelig turene til koselige markahytter, men har også turer i byens grønne lunger. På de aller fleste turene legges det opp til en pause med mulighet for å sitte innendørs og kjøpe en matbit. 
Trilleturene er et populært tilbud med mange deltagere og håper vi kan få med oss enda flere ut på tur i skog og mark. 
Turlederne på disse turene er frivillige som selv kan ha med vogn eller bæremeis. Vi er helt avhengige av frivillige for å drifte tilbudet, så meld fra om du ønsker å bidra på en tur eller to!

Ikke medlem? Les mer om medlemsskap og meld deg inn her!

Kategori: Trilletur

Trilletur til Ullevålseter

En kort klassiker. Turen fra Sognsvann til Ullevålseter er en av de mest brukte turløypene i Osloområdet. Vi møtes ved bommen på Sognsvann og følger grusveien på østsiden av vannet, ...

Kontaktinformasjon: