Skihelg i Breheimen

Dette arrangementet er over! Men fortvil ikke, arrangementet har alternative datoer som du kan delta på.

Pudderfest i Breheimen med Explore Skjåk

Er du ny på randonnée eller bare digger skikjøring generelt, da har du muligheten til å bli med vår kjentmenn på en variert skitur via fjell og skog.

Turen krever at man har eget randonnée, splitboard eller Telemark utstyr, inkl. feller.

Turen er middels krevende.

Annkomst til Sota Sæter DNT fra Oslo: Vy expressbuss rute 146 Fra Oslo bussterminal til Dønnfoss i Skjåk. Avreise fra Oslo busterminal kl 11.00 ankomst Dønnfoss/ Skjåk kl 17.47. Vår minibuss står klar ved bussplassen og frakter dere det siste stykke in til Sota Sæter DNT.

Avreise kl: 15.32 til Dønnfoss. Der kan man ta bussen direkte til Oslo Bussterminal.

Husk munnbind!

Husk og bestill billet i tide!

Pris Medlem: 4699,-

Pris Ikke medlem: 5500,-

Pakken inneholder kjentmann Lørdag/ Søndag, 2 overnattinger på Sota Sæter DNT inkl. tre-retters middag fredag og 5-retters sotmeny på lørdag, frokost (begge dagene) og niste.

Eventuell forfriskninger og leie av skredsøker (sender/mottaker), søkestang og spade kommer i tillegg.

Påmelding til sota@dntoslo.no

Husk antall deltakere og tur navn

For ytterlige spørsmål kontakt Sota Sæter DNT på mail sota@dntoslo.no eller telefon +47 478 15 977

Skihelg i Breheimen