Gjennom firmaet Explore Skjåk med base på Sota Sæter DNT kan vi tilby en rekke ulike aktiviteter, sommer og vinter.

På vinterstid kan vi tilby turer med kjentmann, fatbikeløype, hundekjøring, villmarkscamp for barn, vi har også akebrett og romperacere til utlån.

I området rundt Sota Sæter DNT finner du et godt utviklet løypenett for langrenn, her er det bare å spenne på seg skiene og komme seg ut på tur.

Vi har også utstyrsleie av skredsøkere (sender/mottaker), søkestang og spade, hodelykter og 2 pulker med poser, vindskjerm og drag/sele (Norpulken).

Noen av aktivitetene foregår kun på gitte tidspunkt og krever påmelding, disse aktivitetene har ofte et begrenset antall plasser pga. din egen sikkerhet.

Vi skreddersyr opplevelsespakker for eventer og firmaturer, ta kontakt på e-post sota@dntoslo.no


I vår og sommersesongen tilbyr vi aktiviteter som fjellturer med guide, villmarkscamp for barn, sykkelutleie (vi har også 2 sykkelvogner), rafting, juving, fisking, vi har en båt og to kanoer til utlån.

I området rundt Sota finner du et godt utviklet rutenett med turer av forskjellige ferdighetsgrad, vi har turer for de aller minste samt mer krevende turer, deriblant turen til Breheimens stolthet, Tverrådalskyrkja 2088 mho.

Sota Sæter DNT er også utgangspunkt for DNT ruten MASSIV, 350 km, som går gjennom fire fjellområder, før den ender på Haukeliseter fjellhytte. Man kan også velge å gå Massiv fra Haukeliseter og ende en fantastisk og krevende tur med avslapping i tradisjonelle seteromgivelser hos oss på Sota Sæter DNT.

Om høsten kan vi gjennom Explore Skjåk tilby jaktguiding under villreinjakten, dette krever påmelding i forkant og arrangementet åpner for påmelding i løpet av våren.VELKOMMEN TIL ET AKTIVT ÅR PÅ SOTA SÆTER DNT!

Klikk her for å skrive tekst.