FJELLET KALLER!

BOOK VINTERENS OPPLEVELSE HOS OSS I DAG

Bildet er tatt på 1mai turen vår på Sotflye i Skjåk kommune, Sota sæter er nede i dalen høgre side i bildet og fjelltoppene i bakgrunnen er fv Tundradalskyrkja 1970moh og Tverådalskyrkja 2089moh.
Bildet er tatt på 1mai turen vår på Sotflye i Skjåk kommune, Sota sæter er nede i dalen høgre side i bildet og fjelltoppene i bakgrunnen er fv Tundradalskyrkja 1970moh og Tverådalskyrkja 2089moh. Foto: Lars Kurt Haugen

Området rundt Sota Sæter DNT byr på alt i fra enkle turer inn i Breheimen Nasjonalpark til luftige toppturer. Her ligger opplevelsene som perler på en snor. Vi tilbyr guidede toppturer, enklere randonné turer, du finner perfekte forhold for isklatring like ved og langrennsløypene strekker seg så langt øyet kan se.  Det hyggelige tunet er fint for barn som vil boltre seg i snøen, bygge snøhuler, ake og gå på ski. Hver kveld byr vi på en tre-retters middag basert på lokale råvarer, er du ekstra sulten kan du prøve Sotas fem-retter.  

Vi lanserer arrangementer og aktiviteter fortløpende, så følg med i aktivitetskalenderen for oppdatert informasjon.

Noen av våre aktiviteter krever påmelding grunnet et begrenset antall plasser, ser du noe du liker, ikke nøl med å melde deg på.

Vi skreddersyr gjerne opplevelser for eventer og firmaturer.

VELKOMMEN TIL ET AKTIVT ÅR PÅ SOTA SÆTER DNT

i sommer kan du melde deg på rafting og juving med explore skjåk

Rafting Med Explore Skjåk
Rafting Med Explore Skjåk Foto: Jøran Skjåk Moen
Opplev naturlige vannsklier  med Explore Skjåk
Opplev naturlige vannsklier med Explore Skjåk Foto: Jøran Skjåk Moen