lokalmatopplevelsen

Blåbærlyng
Blåbærlyng Foto: Silje Lilleengen

Skjåk er et bugnende matfat av lokalt produserte råvarer og sterke mattradisjoner, dette ønsker vi at våre gjester skal få oppleve.

Vi benytter oss av lokalprodusert mat og lokale råvarer så langt det lar seg gjøre, fjellmat smaker rett og slett best!

Gjennom jakt og sanking av bær produseres mye av det vi servere her på vårt eget kjøkken.Vi får god hjelp lokalt til å skaffe fjellaure som vi stolt serverer våre middagsgjester.

Bacon, kjøttkaku, karbonader og spekemat får vi far Mat frå Skjåk 

 Lokale grønnsaker handler vi hos Søre Hosar og Sygard Forberg

Eggene våre kommer utelukkende fra Gudbrandsdalsegg 

Lokal ølet Lomb får vi fra nabobygda Lom. 

Kultur og tradisjoner er til for å smakes!

Frokost serveres:

Kl. 08.00 til kl 09.30

Middag serveres:

Kl. 19.00

Er det mange gjester kan det bli to bordsetninger, en kl. 18.00 og en kl. 19.30.
Ved sen ankomst serverer vi mat frem til kl. 22.00.

Langtidsstekt YtrefiletMed Lokale Grønnsaker og hjemmelaget bernaise
Langtidsstekt YtrefiletMed Lokale Grønnsaker og hjemmelaget bernaise Foto: Ove Lilleengen