Miljøbevisst reise til Sota Sæter DNT med Grønt-Kort ordningen

Grønt er skjønt -kurs
Grønt er skjønt -kurs Foto: Svanhild Hjorteland Gbada

I år kan du reise kollektivt helt frem til Sota Sæter DNT i vakre Breheimen! I samarbeid med Innlandstrafikk er det satt opp bestillingsbuss tre dager i uka, med avgang tirsdag, fredag og lørdag. Sjekk ut Fjellruter hos Innlandstrafikk rutenummer 2000, ellers finner du rutetabellen under fanen Adkomst på vår hjemmeside.

Hvordan fungerer Grønt-Kort ordningen?

Grønt-Kort ordningen innebærer at dersom du kommer med buss for å overnatte hos oss, vil du ved innsjekk få et gavekort på 100 kroner som du kan bruke på mat, alkoholfrie drikkevarer, kioskvarer og aktiviteter (gjelder ikke fiskekort) som en takk for at du valgte en grønnere reise til fjells! 

Explore Skjåk arrangerer en rekke aktiviteter på Sota også i sommer, du kan blandt annet melde deg på famillierafting, juving og guidede toppturer til Tverrådalskyrkja.

Sota Sæter DNT har også sykkelutleie og utleie av bæremeis, en sykkeltur inn til Mysubytta er en fin opplevelse for liten og stor, eller ta med barna og nistepakka opp til Puttberget. For de litt eldre barna kan en tur opp til Sottjønrin være litt av en opplevelse, husk fiskestang i sekken.

God Grønn Tur! 


Klikk her for å skrive tekst.

Skrevet av Ove Lilleengen 14. juni 2022