#AskerOnsdag Hodelykttur til Vardetjern

Dette arrangementet er over!

Denne #AskerOnsdagen blir det hodelykttur til Vadetjern på Vardåsen.  

Vi starter ved Trettestykket ved parkeringen til Vardåsen. Vi går en rundtur med stopp ved Vardetjern hvor vi fyrer bål og lager litt mat. Vi legger opp til en rundttur om kommer tilbake til utgangspunktet. 

Tid: kl 18.00-21.00

Sted:  Oppmøte Trettestykket ved parkeringen ved Vardåsen..

Husk: Kle deg godt, vi er ute hele tiden. Og si i fra om du trenger å låne hodelykt. 

Sees!

 

Hva er #AskerOnsdag?

Er du mellom 13 og 19 år? Liker å være i aktivitet og har lyst til å være med på å utforske Asker både høyt og lavt?

Annenhver onsdag i oddetallsuker gjennom hele året, foruten skoleferier, arrangerer vi #AskerOnsdag. Mat på bål, topptur, spillkvelder, klatring, padling, foredrag, fiksekvelder, trugetur, hodelyktvandring, hengekøyeovernatting, samhold og gode friluftsopplevelser. 

Tilbudet er for deg som liker tanken på å teste ut aktiviteter sammen med andre -helt uavhengig om du har prøvd fra før eller ei. 

Tilbudet er i all hovedsak gratis og uten påmelding. De gangene vi har påmelding og påmeldingsavgift, opplyses dette spesifikt om under aktiviteten på hjemmesiden. Du trenger ikke være medlem av DNT for å delta på #AskerOnsdag.

Det er våre stødige og herlige ungdomsledere som er ledere på disse turene. De har aktivitetsledererfaring i DNT-regi, og er klare for å bidra til å skape latter, glede mestring og gode friluftsopplevelser disse onsdagene!

Hold dere oppdatert på program og oppmøtested på www.dntoslo.no/asker

Tilbudet gjennomføres med midler fra Gjensidigestiftelsen og Politidirektoratet

Sees!

#AskerOnsdag Hodelykttur til Vardetjern

Denne #AskerOnsdagen blir det hodelykttur til Vadetjern på Vardåsen.   Vi starter ved Trettestykket ved parkeringen til Vardåsen. Vi går en rundtur med stopp ved Vardetjern hvor vi fyrer bål og ...

Kontaktinformasjon: