Padletur - Høstfest i Oslobukta

28. oktober kl. 17:00 - 20:00
Voksne, Ungdom
Fellestur, Padletur, Kajakk, Havkajakk
DNT ung Oslo, DNT Oslo og Omegn , Friluftshuset Sørenga , Vandregruppa , Oslobukta
Oslofjorden, Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Bli med på padletur fra Friluftshuset på Sørenga!

Dette er GRATIS for deg som er medlem av DNT og mellom 16 og 30 år. Dersom du er over 30 år eller ikke medlem i DNT må du selv leie kajakk HER for tidspunktet turen går, men selve turen er gratis. For å delta må man ha Våttkort (Introkurs Havkajakk).

Turen vil gå i forholdsvis beskyttet farvann i området ved Langkaia, Operaen, Sukkerbiten, Akerselva, Bispevika og Sørenga. Denne uken vil det være en minifestival i regi av Oslobukta hvor flere aktører i området rundt Bispevika bidrar med mat-, aktivitets- og kulturtilbud uka etter åpningen av Munchmuseet 22. oktober.

Våtdrakter (Long Johns) til utlån for alle deltakere.

Påmelding kreves og gjøres på knappen på høyre side som heter "Meld deg på!".

Pris
Dette arrangementet er gratis og er en del av aktivitetstilbudet til DNT ung Oslo på Frilufthuset. Dette er mulig å få til takket være støtte fra Frifond og Oslo kommune.

Inkludert utstyr: Kajakk, åre, vest og spruttrekk.

Turstart:
Klokken 17:00 ved Frilufthuset på Sørenga. Padlere vil være på vannet til klokka 17:30.

Turslutt
Etter planen klokken 20:00, men dette kan forskyves noe.

Krav til deltagelse
Krav til Våttkort Havkajakk. Alle deltakere må være svømmedyktige.

Tips til personlig utstyr og bekledning

• Hodelykt (påbudt for å padle i mørket - kan lånes, men ikke garantert at man har til alle)
  • Vind og vanntett jakke (eventuelt tørrdrakt/våtdrakt eller annet egnet padletøy til bruk i kajakk)
  • Varme klær + ekstra klesskift siden vi kan bli våte - ullundertøy er anbefalt
  • Vanntette pakksekker/poser til lommebok, mobil og klesskift
  • God lue
  • Ekstra joggesko eller neoprensko (kan også lånes, men ikke sikkert det er nok til alle)
  • Ta med egen mat og drikke til eventuelt energipåfyll for turen (kanskje en termos med noe varmt)
  • Andre ting du trenger for å være komfortabel på tur en kveld (som kan være i minusgrader)
  • Hansker/votter er lurt for å unngå frosne fingre

Trenger du padleutstyr kan dette kjøpes i Friluftshuset eller i DNTs Nettbutikk

Generell informasjon
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i generelle vilkår fellesturer.

Spør vårt Tursenter
Har du spørsmål angående turen, om kart eller utstyr, anbefaler vi å ta kontakt med Tursenteret på Sørenga:
Telefon: 22 82 28 02, mandag til fredag mellom kl 10.00 og kl 17.00 eller på e-post: kajakk.oslo@dnt.no

Padletur - Høstfest i Oslobukta

Bli med på padletur fra Friluftshuset på Sørenga! Dette er GRATIS for deg som er medlem av DNT og mellom 16 og 30 år. Dersom du er over 30 år eller ikke medlem ...