Trilletur til Bogstad Gård

Fellestur

Dato
28. oktober kl. 10:30 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Trilletur, Babytur
Arrangører
Barnas Turlag Oslo og Omegn, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

I herskapelige omgivelser i Sørkedalen.  

Turen starter på en fin gangvei på baksiden av Bogstad Camping. Vi går i retning Sørkedalen og er snart inne i skogen. Her fortsetter vi forbi røde hus, jorder og åpent landskap og forbi Skuggen Gårdstun. Ved Strømsbråtan snur vi og går ned til Bogstad Gård, som er en gammel herskapsgård med dyr, vakkert beliggende ved Bogstadvannet. Vi spiser lunsj på Café Gevinnen. Det er ca. 4 km til Bogstad Gård og ca. 1,5 km tilbake til buss/parkering.

Oppmøte: Kl. 10.30 ved Kiwi på Bogstad Camping.

Off.kom.: Buss 32 til Bogstad Camping. Evt. T-bane 2 til Røa og buss 32 derfra til Bogstad Camping.

Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Følg gjerne våre Facebook-sider: "Trilleturer med DNT Oslo og Omegn"

Barnas Turlag i DNT Oslo og Omegn arrangerer trilleturer i skog og mark hver torsdag hele året. Trilleturene er et gratis tilbud og åpent for alle, men vi oppfordrer alle til å melde seg inn for å bistå oss i vårt arbeid. Her kan du møte andre mødre og fedre i permisjon, få mosjon og være sosial. 
Turene går i forskjellige turområder over hele Oslo, og er en fin måte å bli bedre kjent med alle de fine trilleturmulighetene som finnes i nærområdet. Vi legger hovedsakelig turene til koselige markahytter, men har også turer i byens grønne lunger. På de aller fleste turene legges det opp til en pause med mulighet for å sitte innendørs og kjøpe en matbit. 
Trilleturene er et populært tilbud med mange deltagere og håper vi kan få med oss enda flere ut på tur i skog og mark. 
Turlederne på disse turene er frivillige som selv kan ha med vogn eller bæremeis. Vi er helt avhengige av frivillige for å drifte tilbudet, så meld fra om du ønsker å bidra på en tur eller to!

Ikke medlem? Les mer om medlemsskap og meld deg inn her!

Kategori: Trilletur

Trilletur til Bogstad Gård

I herskapelige omgivelser i Sørkedalen.   Turen starter på en fin gangvei på baksiden av Bogstad Camping. Vi går i retning Sørkedalen og er snart inne i skogen. Her fortsetter vi ...

Kontaktinformasjon: