Avlyst Førjulstur til Mustadkroken (DNT Oslo 26-45 år)

Fellestur

Fra dato
11. desember 2020 kl. 16:30
Til dato
13. desember 2020 kl. 15:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Dnt2645
Arrangører
Vandregruppa, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
DNT Oslo 26 - 45
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Har du lyst til å komme deg ut i skogen og nyte førjulstiden med tur, hyggelige mennesker og litt juleforberedelser?

Fredag går vi fra Sollihøgda til Mustadkroken (ca 45 min). Husk at det er mørkt, så ta med en god hodelykt. Etter å ha installert oss, vil vi spise middag og finne på noe felles. 

Lørdag vil det bli tur på dagen. Lengde på turen vil avhenge av føreforhold og vær. Husk at det kan være snø og glatt. Vi planlegger i utgangspunktet at vi skal gå til fots, så det kan være lurt å pakke med brodder. Når vi kommer tilbake til hytta, legger vi opp til varierte aktiviteter forbundet med julen. Kanskje blir det kaker, snømannbygging, juleverksted eller juleleker? Ut på kvelden vil vi lage en bedre middag. 

Søndag starter med en god frokost. Vi avslutter oppholdet med noen aktiviteter på eller rundt hytten. I tillegg må vi selvsagt pakke og vaske ut etter oss. 

Mat: Alle deltakere tar med det de trenger av brød. Kveldsmat fredag og middag lørdag er inkludert. For lunsj på lørdag blir det mulighet til å smøre matpakke. I tillegg handler turlederne inn pålegg til helgen. Deltakerne velger selv hva man ønsker å ta med av drikke på turen. Alle må ha plass i sekken til å bære sin andel av felles mat.

Transport: Fortrinnsvis med buss nr 200 fra Oslo bussterminal ca kl. 16.30. Akkurat hvilken bussavgang kommer vi tilbake til når vi sender ut informasjon om turen.  Det er også gode parkeringsmuligheter, dersom noen ønsker å kjøre bil.

Oppmøtested: Parkeringsplass på Sollihøgda
Påmelding: Bruk den røde knappen "Meld deg på".

Oppgi eventuelle matallergier eller spesialbehov ved påmelding.

Kostnader: Totalt 750 kroner for hele helgen. Betalingsinformasjon kommer i påmeldingsbekreftelsen. Vennligst sørg for å betale innenfor fristen.

Dersom du lurer på hvordan vi håndterer smittevern, kan du lese denne informasjonen fra DNT Oslo og omegn: https://www.dntoslo.no/artikler/nyheter/22446-nye-koronatiltak-i-oslo/. Vi har begrenset antallet personer, slik at vi ikke fyller opp mer enn halvparten av sengeplassene på hytta. I tillegg er vi avhengig av at alle som deltar er friske, har god håndhygiene og er flinke til å holde avstand.

Førjulstur til Mustadkroken (DNT Oslo 26-45 år)

Har du lyst til å komme deg ut i skogen og nyte førjulstiden med tur, hyggelige mennesker og litt juleforberedelser? Fredag går vi fra Sollihøgda til Mustadkroken (ca 45 min). ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Ingvild Østvedt
  • Ann-Kristin L. Mathiesen