Avlyst Skitur ved foten av Gaustatoppen (DNT 26-45 år) - (fullbooket med lang venteliste)

Fellestur

Fra dato
15. januar kl. 15:00
Til dato
17. januar kl. 18:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Skitur, Dnt26-45, Dnt2645
Arrangører
Vandregruppa, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Lillehammer-Rondane, Oslofjorden, Telemark - Lifjell (se kart)
Turkode
DNT Oslo 26-45 år
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Hvorfor ikke starte det nye året med en hyggelig hyttetur ved foten av Gaustaoppen? Vi har leid en stor hytte og har troen på masse snø og gode langrennsforhold. I tillegg blir det god mat og hyggelig selskap. 

Vi reiser opp fredag ettermiddag. Vi håper å få nok biler til at vi kan kjøre alle sammen. Det tar i underkant av 3 timer dit. Om kvelden koser vi oss med en felles middag og blir bedre kjent. Lørdagen satser vi på en lengre tur på langrenn. Etter tur blir det en bedre middag og kanskje litt underholdning. Søndagen blir et en god frokost før vi pakker ut av hytta. Det blir mulighet for ny tur på langrenn eller kanskje en runde i alpinbakken for de som ønsker det før vi kjører tilbake til Oslo. 

Det koster 1300 kr å være med. Dette dekker overnatting og mat. I tillegg dekker alle egen transport. Hvis du sitter på med noen andres bil, deler dere på kostnadene. Du melder deg på ved å bruke den røde knappen på høyre siden. Du vil motta informasjon om betaling når du har meldt deg på. Pga forhåndsbetaling av hytta, vil det være betaling umiddelbart etter påmelding. 

Denne turen er for deg som er mellom 26 og 45 år.

Skitur ved foten av Gaustatoppen (DNT 26-45 år) - (fullbooket med lang venteliste)

Hvorfor ikke starte det nye året med en hyggelig hyttetur ved foten av Gaustaoppen? Vi har leid en stor hytte og har troen på masse snø og gode langrennsforhold. I ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Sverre Tvinnereim
  • Aasmund Bie Aalvik
  • Ingvild Østvedt