Helgesamling med ski og moro på Mustadkroken (DNT Oslo 26-45 år)

Fellestur

Fra dato
26. februar kl. 16:30
Til dato
28. februar kl. 15:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Skitur, Dnt2645
Arrangører
Vandregruppa, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
DNT Oslo 26 - 45

Når vinteren forhåpentligvis er kommet skikkelig, setter vi kursen mot Krokskogen for en helg med ski og annen vintermoro. Vi har den store, fine hytta Mustadkroken som "base camp". Dette blir vinterens største samling for aldersgruppen 26-45 år med opptil 25 deltakere inkl. turledere. 

Programmet for turen er ikke endelig spikret ennå, men vi legger opp til en helg med godt humør og en god del aktiviteter. Vi skal både gå på ski, kose oss med god mat og ha seriøst useriøse olympiske vinterleker.

Fredag tar vi oss inn på ski fra Sollihøgda til Mustadkroken (ca 1/2 time). Husk at det er mørkt, så ta med en god hodelykt. Etter å ha installert oss, vil vi spise kveldsmat og finne på noe felles. 

Lørdag vil det være mulig å få instruksjon i både klassisk- og skøyteteknikk. Deretter legger vi opp til en lengre og en lmiddels skitur, som deltakerne kan velge ut fra dagsform og vær. Ut på kvelden vil vi lage en bedre middag. 

Søndag starter med en god frokost. Vi avslutter oppholdet med noen aktiviter på eller rundt hytten. I tillegg må vi selvsagt pakke og vaske ut etter oss. 

Mat: Alle deltakere tar med det de trenger av brød. Kveldsmat fredag og middag lørdag er inkludert. For lunsj på lørdag blir det mulighet til å smøre matpakke. I tillegg handler turlederne inn pålegg til helgen. Deltakerne velger selv hva man ønsker å ta med av drikke på turen.

Transport: Fortrinnsvis med buss nr 200 fra Oslo bussterminal ca kl. 16.30.Akkurat hvilken bussavgang kommer vi tilbake til når vi sender ut informasjon om turen. Det vil være turleder med rød jakke med på denne bussen. Det er også gode parkeringsmuligheter, dersom noen ønsker å kjøre bil.

Oppmøtested: Parkeringsplass på Sollihøgda
Hjemreise: Det går buss fra Sollihøgda hver time den søndagen. 

Påmelding: Bruk den røde knappen "Meld deg på".

Oppgi eventulle matallergier eller spesialbehov ved påmelding.

NB! Innbetaling gjøres fortløpende, og plass på turen bekreftes først når innbetaling er gjort. Betalingsinformasjon sendes ut ved påmelding.

Kostnader: Totalt 700 kroner for hele helgen

 

Helgesamling med ski og moro på Mustadkroken (DNT Oslo 26-45 år)

Når vinteren forhåpentligvis er kommet skikkelig, setter vi kursen mot Krokskogen for en helg med ski og annen vintermoro. Vi har den store, fine hytta Mustadkroken som "base camp". Dette ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Aasmund Bie Aalvik
  • Ingvild Østvedt
  • Sverre Tvinnereim