Breheimen Blues&Rock Festival (mini )

24. juli kl. 08:00
26. juli
Arrangement, Festival, Breheimen, Exploreskjåk, Sotasæter, Breheimenblues&Rockfestival
Sota Sæter, DNT Oslo og Omegn , Explore Skjåk AS
Breheimen med Jostedalsbreen (se kart)

24 - 26 Juli blir det Breheimen Blues&Rock Festival!

Denne helgen kan du oppleve noen av Gudbrandsdalens beste Bluesband midt i hjertet av Breheimen. DNTs svar på Maihaugen, Sota Sæter setter den perfekte rammen for en helg fylt med musikk, kultur, natur og selvsagt god lokal mat.

Breheimen Blues Festival byr på flere minikonserter gjennom helgen med det beste Gudbrandsdalen har å by på av musikere innen Bluessjangeren, dersom været tillater det blir de fleste konsertene holdt utendørs med Breheimens spektakulære natur som scene.

På Sota Sæter kan du overnatte i et av ti eventyrlige hus, husene omkranser tunet og danner en naturlig base for de som ønsker å benytte helgen til flotte dagsturer, musikalske toner og spennede lokalmat opplevelser.

Llama og Rumble Bunch kjøm, kjøm du?

Program:

Fredag:

• Ankomst og innsjekk fra kl 15.00.
  • Treretters middag av lokale råvarer.
  • Fredag Jam kl 2100- 0100.

Lørdag:

• Frokost fra 08.00-10.00
  • Vi har flere fine dagsturer. Alt fra vandring stigen  inn til Mysubytta eller topptur til Tverrådalskyrkja.
  • Det blir også mini konserter på tunet.
  • Kl. 19.00 er det tid for stor Sota BBQ på tunet.
  • Kl: 21:00- 0200 Konsert.

Band:

• Lama.
  • The Rumble Bunch.

Søndag:

• Frokost kl. 08.00 - 10.00.
  • Avreise

Pakke pris for hele helgen (mat,overnatting og konsert).  2320,- (DNT medlem)

2580,- ( ikke medlem)

Breheimen Blues&Rock Festival (mini )